top of page

Почалася співпраця з Угорщиною

Голова правління Фонду Олексій Толкачов підписав угоду про співпрацю з Посольством Угорщини в Україні. Метою співпраці є реалізація благодійної кампанії, спрямованої на підтримку сімей, що постраждали під час АТО.

В рамках співпраці, Фонд планує організувати в Києві гастролі Угорського державного народного ансамблю, а зібрані під час заходів кошти планується спрямувати на реабілітацію дітей із зони АТО. Такою ініціативою Посольство Угорської республіки в Україні виражає співчуття угорського народу у зв’язку зі складним і напруженим станом в Україні.

Водночас, майбутні гастролі Угорського державного народного ансамблю мають бути цікавими і з огляду на розвиток культурного середовища в Україні. Заплановані вистави об'єднають в одному сюжеті культурну спадщину українського, угорського, румунського народів, а також ромів, євреїв, русинів, гуцулів, що мешкають у Закарпатті. Підкреслити побратимство, відчути вплив культур одна на одну та їхній розвиток, а також зміцнити об'єднуючі нас культурні зв'язки.

Виступ Угорського державного народного ансамблю заплановано в Києві на 27 травня цього року.


Цікаві матеріали
Останні новини
Архів
Пошук за тегами
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page