top of page

Омріяна Країна на фестивалі «Країна Мрій»!


Великою радістю для команди Фонду стала участь в організації 12-го міжнародного етнофестивалю «Країна Мрій», де Фонд «Омріяна Країна» зорганізував новий експериментальний майданчик-лекторій «Університет Мрій». 20-21 червня в рамках «Університету Мрій» були організовані цікаві інтелектуальні зустрічі, адже не лише за розвагами йшли люди на Фестиваль. Розпочалася робота майданчику із зустрічі з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною. Вийшла цікава розмова про закономірності історії, про якість наших мрій, про виклики, що стоять перед Україною. Відомий філософ і блогер Сергій Дацюк поділився з мешканцями «Країни Мрій» своїм баченням глобальних мрій, які рухали розвитком людства. Цікавою та інформативною вийшла зустріч з бізнесменом, співзасновником громадянської платформи «Нова Країна» та ініціативи «Перший професійний уряд реформ» Андрієм Длігачем. Він запропонував як цікаві висновки щодо теперішнього стану країни, так і окреслив загальні риси майбутнього, якого варто прагнути.

Свою світоглядну працю «Омріяна Україна. Ключ до майбутнього» презентував голова Фонду, письменник, громадський діяч і футуролог Олексій Толкачов. Майбутнє, засноване на якісно нових цінностях – це шлях лідерства України. Які трансформації відбудуться в усіх сферах нашого життя і як свідомо стати творцем майбутнього – про це йшлося під час зустрічі. Володимир Чеповий – письменник, бізнесмен, співзасновник Інституту вивчення Щастя – поділився своїми рецептами як індивідуального, так і суспільного щастя.

В обидва дні робота майданчика «Університет Мрій» завершувалася «сесіями мріяння», коли всі охочі могли сконструювати свій власний світ майбутнього і побачити, який внесок кожен може зробити у творення завтрашнього світу. Дискусійний майданчик «Університет Мрій», організований фондом «Омріяна Країна» став однією з візитівок цьогорічного Фестивалю та отримав чимало позитивних відгуків у засобах масової інформації. «Якої якості наші мрії?» - це одна з публікацій в газеті «День», присвячена першому «Університету Мрій». Ви зможете ознайомитись з матеріалами зустрічі з Ларисою Івшиною та переглянути фотографії з нового майданчика «Країни Мрій».








Цікаві матеріали
Останні новини
Архів
Пошук за тегами
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page