top of page

Анонс круглого столу

Шарівський палац - руїна чи перлина? В середу, 15 жовтня з 11.00 до 13.00 в приміщенні Харківської державної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка (провулок Короленка, 18) відбудеться круглий стіл, присвячений питанням порятунку та збереження Шарівського палацу.

Запрошуємо до участі в заході журналістів, представників громадськості, бізнесу, туристичного сектору, істориків, науковців-реставраторів, спонсорів та меценатів, а також всіх закоханих у красу Шарівського маєтку!

Лише спільними зусиллями можна врятувати унікальне культурне надбання!

Організатор заходу - Благодійний фонд «Омріяна Країна», який саме зараз укладає договір оренди на Шарівський палацово-парковий ансамбль строком на 25 років.

Мета круглого столу: привернути увагу до теперішнього стану унікальної пам’ятки культури національного значення, обговорити можливості та перспективи порятунку Шарівського замку.

Голова правління Благодійного фонду «Омріяна Країна» Олексій Толкачов озвучить перелік першочергових робіт, а також познайомить з планами створення міжнародного центру культури і мистецтв на базі Шарівського палацу.

Вхід вільний!

Оскільки кількість місць обмежена, ми просимо вас попередньо акредитуватися!

Адреса для акредитації palace@sharivka.org

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь: (067) 232-94-45

3326.jpg
P1080607.jpg
DSC00520_.jpg

Цікаві матеріали
Останні новини
Архів
Пошук за тегами
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page