top of page

Культурно-світоглядний салон знайомить із сучасною хореографією

24 жовтня Фонд провів зібрав друзів на черговий Культурно-світоглядний салон. Салон вийшов дуже незвичним. На цей раз, окрім світоглядного спілкування, гості познайомились із сучасною хореографією.

Театр танцю "Каракулі" з Білорусі представив пластичний спектакль "Атракціон з обмеженою відповідальністю". Також виступила незрівнянна зірка телевізійного шоу "Танцюють всі" Ольга Шаповалова.

У вишуканій атмосфері гості обговорили стан суспільно-політичних справ, зав'язали нові знайомства, домовились про реалізацію новий проектів та ініціатив.

Культурно-світоглядний салон став авторським проектом Олексія та Юліани Толкачових, які вже тривалий час збирають однодумців на світоглядні зустрічі. Тепер же це стала ще й нагода вирватися з метушливої атмосфери буденності, зустрітися з душевно близькими людьми.

Водночас, Культурно-світоглядний салон - це відродження добрих українських традицій культурного відпочинку. Коли на селі влаштовували "вечорниці", в містах інтелігенція збирала "салони". Леся Українка, Микола Лисенко, меценати Терещенки та чимало інших видатних особистостей влаштовували вдома салони - збирали друзів, однодумців, створювали музично-поетичну атмосферу.

DSC_8547_edited.jpg
DSC_8709.jpg
DSC_8562.jpg
DSC_8656.jpg
DSC_8564.JPG

Цікаві матеріали
Останні новини
Архів
Пошук за тегами
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page